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Subject:  
Other ESR – Marking and labelling on a sticker 

    

Question:  

Is it possible to provide the marking and labelling required by Annex I section 3.3 on a sticker? 

  

Answer:  Yes, provided the sticker is non-removable, indelible, legible and firmly attached to the pressure 
equipment, for the intended lifetime and foreseeable conditions of use. 
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